Tussen Pod en Pint #2
Happy 2017

Vorige week beten we met aflevering 1 de spits af van Tussen Pod en Pint en zetten we de toon voor een langdurige reeks podcastafleveringen. Bedankt aan alle luisteraars! Wie aflevering 1 nog niet heeft beluisterd, kan dit alsnog doen via deze link. Alle afleveringen zijn ook te vinden via iTunesTuneIn en in onze handige afleveringenlijst.

We hebben veel geleerd uit de eerste aflevering en zijn zelf razend enthousiast over aflevering 2, die tal van verbeteringen zal introduceren. Voor aflevering 2 hebben we opnieuw een reeks interessante onderwerpen voor je klaarstaan waaronder tal van productbesprekingen van kerstpakjes:

  • Productbespreking: Chuwi hi10 Plus Tablet.
  • Productbespreking: Marshall Acton Bluetooth Speaker.
  • Productbespreking: Fitbit Charge 2.
  • Is Super Mario Run je ‘coins’ waard?
  • Uit gelekte geheime documenten blijkt dat Thibault naar de film Snowden heeft gekeken, Thibault getuigt.
  • Met welk gevoel over de Belgische en Engelse voetbalcompetitie gaan we de winterstop in?

Verder hebben we het ook over De Slimste Mens ter Wereld, de kerstspecial van Eigen Kweek en wat is er in hemelsnaam gebeurd met Facebook Messenger? Bovendien hebben we Thibault ook volledig geïsoleerd van stylo’s en andere items waarmee geklikt dan worden, dus geen irritante klikjes meer! Dat alleen al maakt het het waard om de tweede aflevering zeker te checken.

Luisteren kan via

Wil je iets kwijt over deze aflevering?

Tweet met #PodenPint of stuur een mailtje naar info@podenpint.be.
We zijn erg sociaal dus je kan ons uiteraard ook vinden op FacebookTwitter en Instagram.

Voorlopig ontbreekt er nog een klachtenlijn, maar personen die zich geviseerd voelen kunnen steeds bezwaar indienen via bovenstaande adressen. We kijken uit naar uw bericht!